Ingyenes telefonos konzultációt kaphat nyugdíjával és / vagy újraszámításával kapcsolatban!
+3613530175

2019. július 19

Oroszországban növekszik azok száma, akiket nem tagadnak meg a nyugdíj biztosítási részét. Ennek sok oka van. Például bérbeadáskor a személyzeti osztály hibát vagy foltot tett a munkavállaló munkakönyvében. Leggyakrabban a következő problémák merülnek fel:  
- a foglalkoztatási meghagyás dátumának és számának hiánya;
- az elbocsátási sorrend részleteinek hiánya;
- a szervezet új nevére vonatkozó bejegyzések hiánya (változás esetén);
- hiányzik a munkafüzet tulajdonosának új vezetékneve (neve);
- helytelenül elvégzett javítások;
- az aláírással vagy pecséttel nem igazolt javítások;
- nincs felhatalmazott személy aláírása;
- Homályos és olvashatatlan nyomatok;
- A vállalkozás vagy intézmény átszervezéséről szóló munkakönyvbe való bejegyzés hiánya.

Ennek eredményeként mínusz több éves tapasztalat és a biztosítási nyugdíj fizetésének megtagadása. Leggyakrabban nézeteltérések merülnek fel a nyugdíj nagyságának meghatározásakor, amikor a Nyugdíjalap elutasítja bizonyos biztosítási időszakok bevonását a biztosítási időszakba vagy jogi tények megállapításának megtagadását: függőség, 8 éven felüli gyermekek nevelése és egyéb körülmények. A legfontosabb nem a kétségbeesés és az igazságosság keresése módszeresen, mert az életed munkaidőiről beszélünk.

Ha ilyen helyzetbe kerül, akkor mindig bírósághoz fordulhat, és olyan bizonyítékokat nyújthat be, amelyek megerősítik a jogilag jelentős körülményeket, amelyeket a Nyugdíjalap nem fogad el. Gyakran csak az ilyen bizonyítékok véget vetnek az ellentmondásos helyzetnek, megerősítve az állampolgárság időtartamát és helyreállítva a megsértett nyugdíjjogosultságokat.

A tapasztalat tanúvallomással igazolható. A munkaidőre vonatkozó dokumentumok hiányában, illetve a szervezet teljes felszámolása miatt a dokumentumok megszerzésének lehetetlensége, vagy egyéb okokból hiányzó dokumentumok a levéltárban, a biztosítási időtartamot legalább két tanú vallomása alapján állapítják meg. Dokumentumokkal kell rendelkezniük, amelyek igazolják tapasztalataikat ugyanabban az időben és ugyanabban a szervezetben.

Ha nem találnak tanúkat, a bíróság elfogadja a közvetett bizonyítékokat. Például a fizetést a bérinformációval lehet beállítani a buli jegyben.

Időnként nyugdíjhoz kell bizonyítani a polgárok családi kapcsolatait. Ehhez a rokonság tényének megállapításáról szóló nyilatkozatban meg kell jelölni az ilyen meghatározás célját, információt arról, hogy lehetetlen-e beszerezni a vonatkozó dokumentumot a nyilvántartási irodában, és csatolni kell a házigazgatások igazolásait, a házikönyvek kivonatait és egyéb dokumentumokat.

Ha segítségre van szüksége az összes szabálynak megfelelően elkészített keresetlevél elkészítésében, hivatkozással a hatályos jogszabályokra, valamint a tárgyalás előtti előkészítésre és a bírósághoz történő megfelelő benyújtásra vonatkozó utasításokhoz, vegye fel a kapcsolatot a Maxipensia Nyugdíjjogi Jogi Központtal. Ez az egyetlen független szervezet Budapesten, amely a polgárok nyugdíjjogosultságainak védelmére szakosodott.

Ingyenes telefonos konzultációt kaphat nyugdíjával és / vagy újraszámításával kapcsolatban!
+3613530175

elérhetőségek

Budapest központjában található

(Viber, WhatsApp) +3613530175

1139 Budapest, Váci út 77

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a polgárok hivatalban történő befogadására csak előzetes bejelentkezés alapján kerül sor!

Hétköznap dolgozunk 10:00 és 19:00 között.

Telefon a felvételhez: +3613530175


E-mail: penzbeli_onyf@gmail.com