Ingyenes telefonos konzultációt kaphat nyugdíjával és / vagy újraszámításával kapcsolatban!
+3613530175

2019. július 4

A nyugdíjjogszabályok állandó változásai miatt a nyugdíjak kiszámításának és kiosztásának folyamata nagyon bonyolult, zavarossá vált és gyakran kiszámíthatatlan.  

Ezek a változások nemcsak a nyugdíjasokra, hanem a Nyugdíjalap alkalmazottaira is vonatkoznak, akik időszakonként hibákat követhetnek el a nyugdíjak kiosztásakor. A hibák nagyon különbözőek lehetnek: A

tapasztalatokban szereplő hibák, amikor a gyermekek gondozását, a fogyatékossággal élőket és a fegyveres erőkben történő szolgálatot nem veszik figyelembe. Mivel bármely időszakot nem vették figyelembe, a nyugdíj végül észrevehetően alacsonyabb lehet, mint a törvényben előírt.

A nyugdíjas számára hátrányos időszakot figyelembe vették. A lehető legnagyobb nyugdíj számításához a legjövedelmezőbb munkaidőt kell alkalmaznia. Minden a bérek összegétől függ. A számításhoz figyelembe lehet venni a 2000-2001-es munkaidőt, azonban ha abban az időben alacsony volt a fizetés, akkor a jövedelemarány növeléséhez bármilyen 60 hónapot választhat, amikor a fizetés a lehető legmagasabb volt az ország ugyanezen időszak átlagos átlagbéréhez viszonyítva.

A dokumentumokkal kapcsolatos problémák, például ha a munkafüzetben nincs igazolt javítás, a nyilvántartást a kitöltési szabályok megsértésével készítik, stb.

Ezért kell a nyugdíj kinevezését a lehető legpontosabban kezelni. Ha a legkisebb kétség merül fel a Nyugdíjalap cselekedeteivel kapcsolatban, akkor teljes nyugdíjat kell kiszámolnia, hasonlítsa össze a munkaviszony összes időszakát, függetlenül attól, hogy a szolgálati idő és a bérek aránya helyesen van-e feltüntetve. Nehéz ezt megtenni. Biztonságosabb független szakértőkhöz fordulni, hogy segítsék a problémáinak megoldását. De hogyan találhatunk igazán hozzáértő szakembereket, és nem kerülhetünk rá a csalókra?

Nagyon sok ügyvédi iroda kínál nyugdíjszámítási szolgáltatásokat, de ugyanazon az elvön működnek: rögtön megígérik, hogy minden problémáját megoldják, anélkül hogy még idő lenne belemenni a részletekbe. Legfontosabb feladata, hogy bármilyen költséggel kössön megállapodást, és minél több pénzt keressen rá.

Vannak őszintén megtévesztő rendszerek, amikor az ilyen „hivatalok” ígéretet tesz arra, hogy a törvény által nem előírt újraszámítást készít, amely szerint „még mindig csak kevés tud”. Ez tiszta csalás.

Sokkal bonyolultabb módszerek vannak, amikor egy nyugdíjasnak felajánlják az újraszámítás elvégzését, amelyet valójában a törvény előír, de megéri? Például az újraszámítás eredményeként a nyugdíj 300-500 forinttal növekszik, és egy „szolgáltatás” esetén a nyugdíjas 10 000 - 20 000 forintt vagy még ennél is többet vehet igénybe.

Vagy azt javasolják, hogy a nyugdíjat számítsák át a megélhetési bérre, vegyék figyelembe a gyermekgondozási időszakokat, növeljék a nyugdíjat 1500 forint, „és ez csak a minimum” - mondják. Ebben az esetben a valóban létező törvényekre utalnak. Ennek eredményeként a nyugdíjas ismét pénzt fizet az abszolút mitikus újraszámításért, és nem kap semmilyen nyugdíjat.Ennek eredményeként a nyugdíjas ismét pénzt fizet az abszolút mitikus újraszámításért, és nem kap semmilyen nyugdíjat.

Ez azt jelenti, hogy egy személynek nem lehet valódi segítséget és támogatást találni a nyugdíjak területén? Természetesen nem. Gondoljuk ki, hogyan válasszunk ki egy jóhiszemű ügyvédi irodát, mit kell keresni?

1. Szakterület.Egy jogi központnak vagy egy speciális szakértőnek specializálódnia kell a nyugdíjjogi kérdésekben. Ha az „iroda” mindegyikkel foglalkozik - a családi válásoktól kezdve a büntetőügyekig, akkor még a legjobb ügyvéd sem lesz képes ugyanolyan jól megérteni a jog minden területét, és a nyugdíjjogszabályok megkövetelik a különös bemerülést a témába, a finomságok és az árnyalatok ismeretét.

2. Árak. Ha a legális központ fő célközönsége a nyugdíjasok, akkor az áraknak megfizethetőnek kell lenniük. Az első jogi konzultáció díjának alacsonynak kell lennie, 500–1000 forint tartományban. Ha a nyugdíj újraszámítása 10 000 forint fizet, akkor ez egyszerűen nem fog gazdasági haszonnal járni a nyugdíjas számára.

3. Ígéret.Ha felhívta vagy megérkezett a központba, és azonnal megígéri, hogy növeli a nyugdíját anélkül, hogy még a dokumentumokat megnézné, induljon innen. Egyetlen ügyvéd sem tudja meghatározni a nyugdíj összegét, nem is beszélve arról, hogy mennyit növekszik a papír, az iratok elemzése nélkül. A gátlástalan ügyvédek habozás nélkül „aranyhegyeket” ígérnek, és ha nincs eredmény, mindent eldobnak a nyugdíjalapból.

4. Extra profit . Ha a nyugdíja jelenleg 10 000 000 forint, és megígérik, hogy "varázslatosan" többször növeli, havonta 100-200 ezer forint, vagy hatalmas egyszeri kifizetést ér el, ez a csalás gyanújának jele. Ingyenes sajt csak egérfogóban fordul elő.

5. Hozzáállás.Bízz az intuícióban. Az a szakember, aki valóban meg akarja érteni a kérdést, módszertani módon és alaposan megvizsgálja az ügyét, sok kérdést feltesz, tisztázza és kétszer ellenőrzi a dokumentumokat. Soha nem rohan téged, és nem hasonlítja össze a nyugdíját a szomszéd nyugdíjával, a lehető legkényelmesebben és érdekesebben viselkedik.

A „Maxipensia” budapesti jogi központ mindezen elvekkel összhangban működik. Csak a nyugdíjjoggal foglalkozunk, az árakat a nyugdíjasok számára megfizethető módon tartjuk (például a nyugdíjszámítás 3000 forintot számol), a dokumentumok elemzése alapján minden következtetést levonunk, előre figyelmeztetünk, hogy mekkora nyugdíjat lehet növelni, és az ügyféllel együtt értékeljük a szolgáltatás megfelelőségét, egyéni megközelítést biztosítunk minden ügyfélnek.

Ingyenes telefonos konzultációt kaphat nyugdíjával és / vagy újraszámításával kapcsolatban!
+3613530175

elérhetőségek

Budapest központjában található

(Viber, WhatsApp) +3613530175

1139 Budapest, Váci út 77

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a polgárok hivatalban történő befogadására csak előzetes bejelentkezés alapján kerül sor!

Hétköznap dolgozunk 10:00 és 19:00 között.

Telefon a felvételhez: +3613530175


E-mail: penzbeli_onyf@gmail.com