Ingyenes telefonos konzultációt kaphat nyugdíjával és / vagy újraszámításával kapcsolatban!
+3613530175

2019. április 10 

Mindenki tudja, hogy 2019. január 1-jétől emelték a nyugdíjkorhatárt. Az átmeneti időszak után a férfiak nyugdíjat kapnak 65 éves kortól, nők pedig 60 éves kortól.

Eközben a törvény nemcsak a nyugdíjkorhatárt növeli, hanem pozitív elemeket is tartalmaz a korai nyugdíjba vonulási okok listájának kibővítése formájában. Időskorban például egy hosszú tapasztalatért.

Ha egy nő 37 éves biztosítási tapasztalattal, 42 éves férfi pedig két évvel korábbi nyugdíjba vonul, akkor semmi esetre sem korábban, amikor eléri az „öreg” 55 és 60 éves nyugdíjkorhatárt. . Kiderül, hogy a korengedményes nyugdíj elérése érdekében 18 éves korban kell kezdenie dolgozni, és folyamatos hivatalos foglalkoztatással kell rendelkeznie.

A három és négy gyermekes, sokgyermekes nőknek is joguk van a korai nyugdíjhoz. Ha egy nőnek három gyermeke van, akkor az átmeneti rendelkezések figyelembevételével 3 évvel korábban nyugdíjba vonulhat, mint az új nyugdíjkorhatár; ha egy nőnek négy gyermeke van - 4 évvel korábban, mint az új nyugdíjkorhatár, figyelembe véve az átmeneti rendelkezéseket; öt és több gyermektől - 50 éves korban nyugdíjba vonulási jogot kapnak. Ezenkívül a sokgyermekes anyák korai nyugdíjazásához összesen 15 éves biztosítási tapasztalattal kell rendelkezni.

A törvény előírja a korai öregségi nyugdíjakat az „északi élmény” számára a kettő vagy annál több gyermekkel rendelkező nők számára, a korengedményes öregségi nyugdíjakat a nyugdíjkorhatárt elérő munkanélküliek számára, valamint a polgárok bizonyos kategóriáinak különleges kedvezményeket.

Az Orosz Föderáció elnökének javaslatai szerint a nyugdíjkorhatár növelésére szolgáló átmeneti időszakban a tervek szerint minden szövetségi ellátást 2018. december 31-én hatályban kell tartani. Mint korábban, a nők 55 éves koruk, és 60 éves kortól férfiak élvezhetik az előnyöket.

Jelentős támogatást nyújtanak a falusiak. Az elnök hangsúlyozta annak szükségességét, hogy 25% -os prémiumot vezessen be a biztosítási nyugdíj rögzített kifizetésére a vidéki területeken élő nem dolgozó nyugdíjasok számára, akik legalább 30 éves mezőgazdasági tapasztalattal rendelkeznek. Javasolták ezeket a kifizetéseket 2019. január 1-jétől.

Mint láthatja, nagyon sok árnyalattal rendelkezik. A szakemberek számára nehéz megérteni a nyugdíjjogszabályok bonyolultságát. Ezért, ha biztos benne, hogy megkapja a lehető legnagyobb nyugdíjat, üdvözöljük az első budapesti Nyugdíjjogi Központban, a Maxipensia-ban . A székhelye ul. Monasztikus 12A-13. A találkozót a 288-62-82 telefonszámon lehet megbeszélni .

Szintén nagyon fontos, hogy meghalljuk véleményét arról, hogy a nyugdíjreform mely kérdései érintik Önt. Küldje el őket az mpensia@yandex.ru postafiókba . Igyekszünk rögtön reagálni rájuk, és ebben a szakaszban közzétesszük a válaszokat a legsürgetõbbekre.

Ingyenes telefonos konzultációt kaphat nyugdíjával és / vagy újraszámításával kapcsolatban!
+3613530175

elérhetőségek

Budapest központjában található

(Viber, WhatsApp) +3613530175

1139 Budapest, Váci út 77

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a polgárok hivatalban történő befogadására csak előzetes bejelentkezés alapján kerül sor!

Hétköznap dolgozunk 10:00 és 19:00 között.

Telefon a felvételhez: +3613530175


E-mail: penzbeli_onyf@gmail.com